Privaatsuspoliitika

Kliendi isikuandmete käitlemine

1. Klient annab käesolevaga Thorhildenile nõusoleku enda isikuandmete töötlemiseks.

2. Tellimuse esitamisel Kliendi poolt sisestatud Thorhildenile teatavaks saanud Kliendi isikuandmed kantakse kliendiregistrisse ning neid kasutatakse Müügilepingu täitmiseks ja Toodete pakkumiseks Kliendile. Klient nõustub oma kontaktandmete kasutamisega Thorhildenilt pakkumiste saamiseks. Kliendil on igal ajal õigus esitada taotlus pakkumiste saatmise lõpetamiseks ja/või kontaktandmete kustutamiseks andmebaasist.

3. Kaardiandmete küsimisel kasutatakse turvasüsteeme, mis vastavad majandus- ja kutsetegevuse valdkonnas keskmisele mõistlikule tasemele.

4. Thorhilden ei näe Kliendi pangakaardi andmeid. Tehingu tegemiseks suunatakse Klient kolmandast isikust Kaardikeskuse turvalisesse keskkonda. Maksmise hetkel toimub Kliendi kaardiandmete sisestus Kliendi poolt Kaardikeskuse serveris paiknevasse andmebaasi ning andmeid säilitatakse samuti Kaardikeskuses paiknevas serveris. Thorhilden ei vastuta Kaardikeskuse poolt andmete kasutamise eest. Maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed edastame volitatud töötlejale Maksekeskus AS-le

5. Isikuandmete allikaks ning nende töötlemise aluseks on Kasutustingimustel kliendisuhte tekkimine E-poes tellimuse registreerimisel. Isikuandmete töötlemine on lepingulise suhte tingimuseks.

6. Registreeritavate isikuandmete koosseisu kuuluvad andmed Kliendi tellimuse kohta - isikukood, perekonnanimi, eesnimi (eesnimed), tänav, maja, korteri number, asula või linn, postiindeks, telefoninumber, aadress, makseviis, Kasutustingimustega nõustumine ja müügipakkumiste saatmisega nõustumine.

7. Isikuandmeid töötleb

 
York Business Consulting OÜ,  registrikoodiga 12530111 , aadressiga Harjumaa, Tallinn linn, Liivaoja tn 1d, 10155

8. Kliendi isikuandmeid, mis on vajalikud Toote vahendamiseks Kliendile, edastatakse veoteenust osutavale ettevõttele. Juhul kui see on Müügilepingu iseloomust tulenevalt vajalik edastatakse Kliendi isikuandmed Tootjale.

9. Kliendi isikuandmete kaitse on tagatud kõigi seadusest tulenevate nõuetega.

10. Thorhilden kohustub mitte edastama registreeritud isikuandmeid käesolevates Kasutustingimustes märkimata kolmandatele isikutele.

11. Thorhildenil on õigus edastada Kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele juhul kui isikuandmete töötlemise kohustus tuleneb seadusest.

12. Kliendil on õigus kontrollida teda ennast puudutavaid isikuandmeid samuti neid muuta või paluda kõrvaldada oma isikuandmed Thorhildeni, Tootja või veoteenuse osutaja registrist.

13. Klient annab Thorhildenile nõusoleku saata tellimuse esitamisel sisestatud e-posti aadressil tellimuse kinnitus.

14. Klient annab Thorhildenile nõusoleku saata reklaammaterjale ja müügipakkumisi tellimuse esitamisel sisestud Kliendi e-posti aadressil juhul, kui Klient on avaldanud tellimuse esitamisel soovi taolisi teateid saada (linnukesega vastavas aknas). Kliendil on õigus hiljem taoline nõusolek tagasi võtta esitades vastavasisulise e-kirja e-postiaadressile thorhildenshop@gmail.com

 

 

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

-      nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;

-      kauba kohaletoimetamise aadress;

-      pangakonto number;

-      kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);

-      klienditoe andmed. 

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse ELKDATA OÜ serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel. 

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel. 

Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. 

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. 

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele. 

Otseturustusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (thorhildeshop@gmail.com). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

www.thorhilden.com

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vabandame, hetkel ei saa ostude eest tasuda läbi ostukorvi pankalinkide. Oma ostusoovist kirjutage meile, ning seejärel väljastame teile arve e-maili teel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.